Over Het Stijlhuisje

Het Stijlhuisje is een blog over stijl binnen je huis. Iedere woningeigenaar wil namelijk van zijn huis een thuis maken. Dit kun je het beste doen door je huis volgens je eigen stijl in te richten.

Hoewel ik geen binnenhuis architect ben, heb ik wel mijn hobby gemaakt van het ontwerpen van een bepaalde stijl voor huizen van vrienden en kennissen. Hierbij doe ik mijn ideeën op door in catalogi te kijken van grote woonwinkels en door op internet naar bekende bloggers te kijken.

Naast leuke tips en voorbeelden over trends en woonaccessoires zal ik ook over andere dingen bloggen die van belang zijn voor je huis. Hierbij hoop ik mijn volgers dus ook met praktische zaken te helpen.

Denk je dat je zelf een leuk bericht kunt schrijven voor mijn blog. Dat mag! Laat even een berichtje achter via het contactformulier.

Was getekend,

Annelies