De slotenmaker in Den Haag helpt u bij het installeren van inbraakbeveiliging

In de afgelopen jaren is het steeds belangrijker geworden om uw woning op de juiste wijze te beveiligen tegen inbrekers. Het komt nog zeer geregeld voor dat woningbezitters worden opgeschrikt door gewelddadige inbrekers, die er alles aan doen om bewoners ervan te weerhouden de hulp van anderen in te schakelen. Dit brengt de nodige risico’s met zich mee! Niet alleen voor uzelf, maar bijvoorbeeld ook voor uw kinderen, uw partner en uw huisdieren. Reden genoeg om de kans op een inbraak in huis zo klein mogelijk te maken met de juiste inbraakbeveiliging.

Wij spraken met een 24/7 slotenmaker uit Den Haag, die ons meer kon vertellen over de beveiligingsmogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Volgens deze slotenmaker zijn goede sloten alleen niet langer voldoende om de kans op een inbraak in huis te minimaliseren. Overweeg ook eens om een complete alarminstallatie in uw woning te installeren.

Wat zijn goede sloten voor uw ramen en deuren?

Een goede inbraakbeveiliging begint bij het plaatsen van de juiste sloten op ramen en deuren. U kunt uw deuren beveiligen door hier cilindersloten op te laten plaatsen, die worden aangeboden als twee- en driepuntsloten. Het spreekt voor zich dat driepuntsloten voor meer veiligheid bieden, aangezien deze sloten op drie punten met de deurpost verbonden zijn. Uw ramen kunt u voorzien van bijzetsloten. Bijzetsloten worden verkocht als insteek- en oplegsloten. Het is onder meer van de manier waarop uw raam geopend wordt afhankelijk, welke sloten het beste bij uw ramen passen. Denk aan het verschil tussen een raam wat naar binnen toe en een raam wat naar buiten toe geopend wordt.

Een complete alarminstallatie plaatsen

Naast goede sloten voor uw ramen en deuren kunt u een complete alarminstallatie in huis installeren. Tegenwoordig is het mogelijk om uw alarminstallatie geheel naar eigen inzicht samen te stellen. Zo kunt u uw ramen bij een plat dak of een regenpijp beveiligen met een bewegingssensor, uw deuren met magneetcontacten, enzovoorts. Ook het gebruik van een elektronische beveiligingscamera kan volgens de slotenmaker in Den Haag een slimme keuze zijn om inbrekers buiten de deur te houden. Een beveiligingscamera schrikt inbrekers af, waardoor zij uw woning minder snel als doelwit zullen nemen bij een inbraak.